Mete Gazoz’un sevgilisi Melika Ayvaz sosyal medyayı salladı!

featured
Turkey's Mete Gazoz competes in the men's individual eliminations during the Tokyo 2020 Olympic Games at Yumenoshima Park Archery Field in Tokyo on July 29, 2021. (Photo by ADEK BERRY / AFP)

Okçuluk dalında pek çok başarıya imzasını atan milli sporcu Mete Gazoz, profesyonel kariyerinin dışında sempatik tavırları ve doğal tavırlarıyla adından söz ettiriyor. Son olarak geçtiğimiz haftalarda GQ Türkiye’nin düzenlediği ödül töreninde ‘Yılın sporcusu’ ödülüne layık görülen Gazoz’a gecede kendisini yalnız bırakmayan sevgilisinin güzelliği sosyal medyada çok konuşuldu.

22 yaşındaki milli sporcu’nun grafik ve çizim işleriyle ilgilenen Melike Ayvaz ile aşk yaşadığı öğrenildi. Tasarım ve resimleriyle dikkat çeken Ayvaz’ın, çalışmalarında sevgilisine de yer verdiği dikkatlerden kaçmadı.

Mete Gazoz’un sevgilisini ilk kez görenler, “Hep Mete oku vuracak değil ya, bu kez de Eros, Mete’yi kalbinden vurmuş”, “Mete’nin yüzü hem kariyerinde hem de özel hayatında gülüyor”, “Her anlamda şanslı çocuk” şeklinde yorumlar yaptı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir