Yasemin Özilhan’dan Hande Erçel-Kerem Bürsin açıklaması!

featured

2006 yılında yayınlanan reyting rekortmeni dizi ‘Doktorlar’da ‘Doktor Ela’ karakterini canlandıran ve 2011 yılında iş adamı İzzet Özilhan ile nikah masasına oturduktan sonra uzun süredir setlere ara veren oyuncu Yasemin Özilhan, önceki gün Bebek’te gezerken görüntülendi.

Sportif kombini ve fit görünümü ile dikkat çeken Özilhan, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Ünlü oyuncu, gazetecilerin yılbaşı planıyla ilgili sorusuna “Evdeyiz, ailece. Belki bir iki arkadaşımız gelecek, beraber vakit geçireceğiz. Şehir dışı ya da yurt dışına çıkmıyoruz. Hep bizde toplanıyorduk, pandemi girince o düzen bozuldu. Şimdi tekrar toparlamaya çalışıyoruz.” şeklinde cevap verdi.

36 yaşındaki Özilhan muhabirlerin “Yeni yıla nasıl girerseniz öyle gider dedikleri için mi yeni yıla evde giriyorsunuz?” sorusuna ise “Bilmiyorum, ben çocukluğumda öyleydim. İzzet’te genelde öyleymiş, o yüzden belki de çocuklarla olmak istiyoruz” yanıtını verdi.

Meslektaşları Hande Erçel ve Kerem Bursin hakkında çıkan ayrılık iddialarının hatırlatılması üzerine ünlü oyuncu, “Öyle bir şey yok. Keyifleri yerinde ve mutlular” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir